Oppskrift på Rødvinsmarinert Entrecôte med Persillesmør

Rødvinsmarinert Entrecôte med Persillesmør
  • 20-40min
  • Middels

Slik gjør du:

  • Pisk opp smør sammen med persille og hvitløk. Smak til med salt og pepper. Pakk smøret inn i bakepapir og legg i kjøleskapet til det skal spises.
  • Kok grønnsaker møre i saltet vann. Stek grønnsaker i oljen sammen med poteter. Smak til med salt og pepper.
  • Grill entrecôteskivene på utegrill eller grill-panne. Grill 2-3 min på en side til væske pipler opp. Snu skivene og stek videre i 2-3 min. Pensle med marinade under hele steketiden. Ha salt og pepper på kjøttet og server med grønnsaker, poteter og persillesmør. Pynt med ruccola.

Legg til i handleliste Din handleliste (0)

Finn denne oppskriften på coop.no, mobil eller andre enheter: Coop-kode: 13591

  • Oppskriften er levert av CoopMega