Oppskrift på Økologisk appelsinkylling med bearniase

Økologisk appelsinkylling med bearniase
  • 20-40min
  • Enkelt

Slik gjør du:

  • Rør sammen appelsinskall med olje og krydre med salt, pepper og timian. Vend kyllingen i marinaden og stek i stekepanne under lokk til kyllingen er gjennomstekt og har pen farge.
  • Skjær potetene i tynne skiver og stek dem i olje sammen med løken til det er mørt. Krydre med salt og pepper. Vend sammen salaten med tomater, bønner og dressing.
  • Bearnaise: Ha eddik, estragon og løk i en kjele og kok sammen til halvparten er igjen. Ta kjelen fra platen og tilsett vann og eggeplommer. Sett kjelen over svak varme og pisk til det begynner å bli litt "fluffy". Det må ikke bli for varmt, da sprekker sausen. Pisk inn smøret litt og litt til en tykk saus. Ta kjelen fra platen og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vend i persille.

Finn denne oppskriften på coop.no, mobil eller andre enheter: Coop-kode: 85143

  • Oppskriften er levert av