Oppskrift på Helstekt kalkun med eple- og roquefortfyll

Helstekt kalkun med eple- og roquefortfyll
  • OverEnTime
  • Middels

Slik gjør du:

  • Stuffing: Stek brødterninger og epler i teflonpanne. Rør inn honning og oregano. Vend inn muggost og fyll kalkunen med fyllet. Bind opp kalkunen med stekesnor. Pensle kalkunen med olje og krydre med salt, pepper og provencekrydder. Stek kalkunen nederst i ovnen på 160 °C i ca 2 timer.
  • Strimle rødkålen og surr den myk i smør. Ha i rødvin og kok i 20 min. Ha i sukker og tranebær.
  • Stek potetene i ovn på 200 °C i 20 min. Sil sjyen fra kalkunen over i en kjele og kok opp. Ha i crème fraîche og smak til med salt og pepper. Servér på fat med oppdelte fiken.

 

Legg til i handleliste Din handleliste (0)

Finn denne oppskriften på coop.no, mobil eller andre enheter: Coop-kode: 10088

  • Oppskriften er levert av CoopMega